Cosul de cumparaturi
Categorii de produse
PRODUSE ALIMENTARE

* CIF Detergent pentru Gresie si Faianta Ocean 1L


pret
10,71 Lei 6,90 Lei

* ASTONISH Multi Surface Cleaner Degresant Premium Edition 750ml


pret
11,90 Lei 9,52 Lei


Iaurt Natural DANONE 130g 7+1


pret
8,39 Lei

Saci Menajeri Extra Solizi OTI 60L 60x80cm 10Buc


pret
4,70 Lei

Aria de livrare

Intrebari Frecvente

• Care este programul de lucru al magazinului?

   Comenzile Dvs. se primesc non stop pe site, prin e-mail si prin fax sau telefonic intre orele 09.00 - 20.00 ale fiecarei zi, de luni pana duminica. Livrarile se fac dupa cum urmeaza:

         * Luni - Joi: comenzile efectuate vor fi livrate a doua zi,
         * Vineri: comenzile efectuate pana in ora 12.00, vor fi livrate in aceeasi zi iar comenzile primite dupa ora 12.00 vor fi livrate luni.
         * comenzile primite sambata si duminica se vor livra luni.

 

• Exista posibilitatea livrarii imediate?

   Pentru moment aceasta optiune este indisponibila, insa facem eforturi, pentru ca in viitorul apropiat ea sa isi gaseasca locul in oferta noastra.

 

• Cum comand?

      Pentru a lansa o comanda in cadrul magazinului nostru virtual aveti urmatoarele posibilitati:

   1. Puteti selecta produsul dorit din catalogul de produse apasand butonul "Cumpara" si introducand cantitatea dorita.
    Pentru a finaliza comanda trebuie sa va autentificati. Daca aveti un cont creat, va rugam sa introduceti numele de utilizator si parola . Daca nu, folositi "Cont nou" pentru a va crea un cont de membru.

   2. Puteti face comenzi telefonic intre orele 09.00 – 20.00 la numerele:

         - 0731.83.35.65
         - 0771.08.64.25
         - 0723.57.55.69


   3. Puteti transmite comanda prin e-mail la adresa comenzi@alimentaraonline.com E-mailul trebuie sa contina produsele dorite, cantitatile, adresa de livrare si un numar de telefon

   Toate comenzile, indiferent de modul in care au fost transmise, vor fi validate telefonic de catre operatorii nostri. Comenzile ce nu vor putea fi validate NU vor fi onorate.

 

• Ce metode de plata acceptati?

   Plata se poate face prin:

     * numerar la livrare
     * card de credit / debit

    In cazul in care doriti sa platiti prin Card de Credit / Debit trebuie sa efectuati urmatorii pasi:

1. Finalizati comanda online alegand ca modalitate de plata "Card de Credit / Debit";

2. Asteptati sa primiti la adresa de mail specificata in contul dvs. factura proforma impreuna cu link-ul catre serverul securizat unde puteti efectua plata;

3. Efectuati plata cu Cardul de Credit / Debit;

4. Primiti Produsele Solicitate.


    VA RUGAM SA AVETI IN VEDERE CA EMITEREA FACTURII PROFORME POATE DURA PANA LA 24 DE ORE DIN MOMENTUL LANSARII COMENZII

     Mai multe detalii legate de plata prin card puteti afla aici

     * prin transfer bancar

    Transferul bancar se poate face numai dupa incheierea in prealabil a unui contract intre Furnizor si Client in cazul in care doriti sa platiti ulterior livrarii comenzilor sau in baza unei facturi proforme, caz in care plata se va efectua anterior livrarii.

    Preturile contin TVA.

 

• Unde livrati?

In mod curent, zona de acoperire a serviciilor oferite de www.AlimentaraOnline.com se limiteaza la raza munincipiului Bucuresti si la zonele apropiate. Lista ce cuprinde localitatile aflate in aria de livrare a comenzilor precum si conditiile de livrare o gasiti accesand link-ul http://www.alimentaraonline.com/aria-de-acoperire. Termenul de livrare pentru aceste localitati va fi stabilit de comun acord.   

 

• Care este taxa de livrare?

Transportul este gratuit in cazul in care valoarea comenzii depaseste 150 RON. In caz contrar taxa de transport este de 10 RON. (Valabil doar pentru livrari in Bucuresti)

Pentru restul localitatilor conditiile de livrare le regasiti accesand link-ul http://www.alimentaraonline.com/aria-de-acoperire

   NU se percep taxe suplimentare indiferent de greutatea comenzii.

 

• Cum sunt transportate produsele?

  Marfa este ambalata pe categorii de produse, iar alimentele congelate sau refrigerate vor fi transportate in cutii frigorifice, numai cu mijloace de transport avizate sanitar - veterinar. Livrarea se efectueaza de catre societatea noastra printr-un agent de livrari. Fiecare agent de livrare va purta la vedere un ecuson cu numele si logo-ul alimentaraonline.com.

 

• Exista posibilitatea sa returnez produse?

  La receptionarea comenzii, clientii au obligatia de a verifica produsele din punct de vedere al calitatii, al integritatii si al pretului, avand posibilitatea de a refuza produsele necorespunzatoare. Valoarea acestora va fi scazuta din valoarea totala a facturii sau produsele respective vor fi inlocuite. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

 

• Pot comanda produse ce nu se regasesc in oferta?

  Daca doriti sa comandati si alte produse care nu se gasesc in oferta noastra puteti face acest lucru contactandu-ne prin oricare dintre mijloacele prezentate anterior. Agentii nostrii vor cauta cea mai buna oferta pret/calitate si va vor livra, in limita posibilitatilor, produsele cerute. La urmatoarea dvs. comanda, veti regasi aceste produse si in cadrul magazinului.

 

• De ce nu ma pot autentifica in magazin?

Anumite versiuni de browsere si anumite firewall-uri nu permit comunicarea prin intermediul serverelor de securitate pe care noi le folosim pentru a procesa comenzi in magazin. In cazul in care aveti orice fel de problema de ordin tehnic, va rugam sa ne contactati prin telefon, e-mail la office@alimentaraonline.com sau prin optiunea “CONTACT” si sa ne descrieti natura problemei. Reprezentantii serviciului nostru de suport clienti va vor acorda asistenta de care aveti nevoie.    

Copyright © 2018 AlimentaraOnline.com

Tel: 0731.83.35.65     *****     0771.08.64.25     *****     0723.57.55.69