Cosul de cumparaturi
Categorii de produse
PRODUSE ALIMENTARE

* Sapun Lichid DOVE Fine Silk 250ml


pret
13,80 Lei 10,71 Lei

* Baterii AAA LR3 Alkaline DURACELL Turbo Max Powercheck 2buc


pret
14,28 Lei 10,71 Lei


* Manusi Unica Folosinta Vinyl AMBULEX Medium 100buc


pret
20,23 Lei 16,66 Lei

Biscuiti Multicereale VIVA 150g


pret
2,94 Lei

Aria de livrare

Detalii Despre Livrare, Plata si Retur

Adaos Comercial Practicat: 0-300%

 

NU se percep taxe suplimentare indiferent de greutatea comenzii.

 

Preturile contin TVA.

 

Care este programul de lucru al magazinului?

 

   Comenzile Dvs. se primesc telefonic intre orele 09.00 - 21.00 ale fiecarei zi, de luni pana duminica si non stop prin formularul on-line. Livrarile se fac dupa cum urmeaza:

·         Luni - Joi: comenzile efectuate vor fi livrate a doua zi,

·         Vineri: comenzile efectuate pana in ora 12.00, vor fi livrate in aceeasi zi iar comenzile primite dupa ora 12.00 vor fi livrate luni.

·         Comenzile primite sambata si duminica se vor livra luni.

 

• Cum comand?

      Pentru a lansa o comanda in cadrul magazinului nostru virtual aveti urmatoarele posibilitati:

1. Puteti selecta produsul dorit din catalogul de produse apasand butonul "Cumpara" si introducand cantitatea dorita.

    Pentru a finaliza comanda trebuie sa va autentificati. Daca aveti un cont creat, va rugam sa introduceti numele de utilizator si parola . Daca nu, folositi "Cont nou" pentru a va crea un cont de membru.

2. Puteti face comenzi telefonic intre orele 09.00 – 20.00 la numerele:

         - 0731.83.35.65

         - 0771.08.64.25

         - 0723.57.55.69

3. Puteti transmite comanda prin e-mail la adresa comenzi@alimentaraonline.com E-mailul trebuie sa contina produsele dorite, cantitatile, adresa de livrare si un numar de telefon.

   Toate comenzile, indiferent de modul in care au fost transmise, vor fi validate telefonic de catre operatorii nostri. Comenzile ce nu vor putea fi validate NU vor fi onorate.

• Ce metode de plata acceptati?

   Plata se poate face prin:

§  numerar la livrare

§  card de credit / debit

 In cazul in care doriti sa platiti prin Card de Credit / Debit trebuie sa efectuati urmatorii pasi:

 1. Finalizati comanda online alegand ca modalitate de plata "Card de Credit / Debit";

 2. Asteptati sa primiti la adresa de mail specificata in contul dvs. factura proforma impreuna cu link-ul catre serverul securizat unde puteti efectua plata;

 3. Efectuati plata cu Cardul de Credit / Debit;

 4. Primiti Produsele Solicitate.

 VA RUGAM SA AVETI IN VEDERE CA EMITEREA FACTURII PROFORME POATE DURA PANA LA 24 DE ORE DIN MOMENTUL LANSARII COMENZII

§  prin transfer bancar

Transferul bancar se poate face numai dupa incheierea in prealabil a unui contract intre Furnizor si Client in cazul in care doriti sa platiti ulterior livrarii comenzilor sau in baza unei facturi proforme, caz in care plata se va efectua anterior livrarii.

 

• Unde livrati?

In mod curent, zona de acoperire a serviciilor oferite de www.AlimentaraOnline.com se limiteaza la raza munincipiului Bucuresti si la zonele apropiate. Lista ce cuprinde localitatile aflate in aria de livrare a comenzilor precum si conditiile de livrare o gasiti accesand link-ul https://www.alimentaraonline.com/aria-de-acoperire. Termenul de livrare pentru aceste localitati va fi stabilit de comun acord.

• Care este taxa de livrare?

Transportul este gratuit in cazul in care valoarea comenzii depaseste 150 RON. In caz contrar taxa de transport este de 10 RON. (Valabil doar pentru livrari in Bucuresti)

 

Pentru restul localitatilor conditiile de livrare le regasiti accesand link-ul http://www.alimentaraonline.com/aria-de-acoperire

 

NU se percep taxe suplimentare indiferent de greutatea comenzii.

 

• Politica de returnare

 

Va informăm ca aveți dreptul de a returna produsele achiziționate de la S.C. KRAFTADVERTISING SRL prin intermediul site-ului www.AlimentaraOnline.com, fără a preciza motivele returnării. Spre exemplu, returnarea poate interveni în cazul în care considerați că produsele nu sunt conforme cu specificațiile de pe pagina de internet, produsele prezintă deteriorări sau produsele au fost livrate greșit (fără a respecta comanda efectuată). Există situații în care returul nu este posibil (a se vedea  paragraful "Produse care nu pot fi returnate"de mai jos).

 

Perioada de returnare

 

Cu excepția cazurilor descrise la paragraful "Produse care nu pot fi returnate" de mai jos, perioada de returnare este de 14 zile începând cu ziua în care dumneavoastră sau persoana indicată de dumneavoastră a recepționat produsele comandate.

 

Exercitarea dreptului de a returna

 

Cumpărătorul are dreptul să se retragă din Contract, respectiv să returneze un bun sau să renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fără invocarea niciunui motiv și fără a suporta alte costuri decât cele de livrare.

 

Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la:

 

– ziua în care Cumpărătorul intră în posesia fizică a ultimului Bun – în cazul în care Cumpărătorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat

 

– ziua în care Cumpărătorul intră în posesia fizică a ultimului Bun sau a ultimei piese – în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese,

 

În cazul în care doriți să returnați produse, este necesar ca în perioada menționată mai sus, să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră, utilizând o declarație neechivocă, transmisă prin postă la adresa București, Sector 3, Aleea Giurgeni Nr.6, Bl.F12, Ap.54 sau prin e-mail la adresa office@alimentaraonline.com. În acest scop, puteți folosi modelul de retragere de mai jos.

 

Vă rugăm sa expediați produsele la adresa: București, Sector 3, Aleea Giurgeni Nr.6, Bl.F12, Ap.54, obligatoriu însoțite de bonul fiscal și factura ce v-au fost înmânate în momentul livrării comenzii, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ați comunicat returnarea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

 

Consecințele returnării

 

Dacă alegeți să returnați produsele, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a returna produsele.

În cazul în care ne expediați produsele, va informăm că va trebui să suportați costul returnării produselor.

Va rugam sa nu expediati colete cu plata in sistem raburs deoarece nu vot putea fi acceptate.

În cazul returnării complete (inclusiv în situația refuzului de recepție a comenzii sau a imposibilității de livrare a produselor) costul transportului initial, achitat de client direct catre KRAFTADVERTISING SRL va fi rambursat. În cazul unei returnări parțiale costul transportului efectuat nu va fi rambursat reprezentand costul transportului produselor recepționate și acceptate de dumneavoastră. In cazul in care transportul a fost facturat si incasat de catre un tert (de exemplu firma de curierat) costul transportului nu va fi rambursat.

În cazul returnării sunteți responsabil pentru orice diminuare a valorii produselor rezultată din manipularea acestora.

Vă informăm că ne rezervăm posibilitatea de a amîna rambursarea până la momentul la care primim produsele sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada ca ați trimis către noi produsele ce fac obiectul returnării.

În măsura în care ne-ați indicat un cont bancar vom efectua rambursarea folosind acest cont  fără a vă percepe comisioane pentru această rambursare. În ipoteza în care nu este posibilă folosirea contului bancar vă vom contacta pentru a agrea metoda de rambursare.

 

Produse care nu pot fi returnate

Sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract următoarele:

* contractele de prestări de servicii, după prestarea completă a serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al Cumpărătorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere după executarea completă a Contractului de către Vanzator;

* furnizarea de Bunuri si/sau servicii al căror preţ depinde de fluctuaţiile de pe piaţa financiară pe care Vânzătorul nu le poate controla şi care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere;

* furnizarea de Bunuri confecţionate după specificaţiile prezentate de Cumparator sau personalizate în mod clar;

* furnizarea de Bunuri care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid (spre exemplu, alimente proaspete,  produsele refrigerate, fructele proaspete care se deterioreaza rapid, etc);

* furnizarea de Bunuri sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de Cumparator;

* furnizarea de Bunuri care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;

* furnizarea de băuturi alcoolice al căror preţ a fost convenit în momentul încheierii Contractului, a căror livrare nu poate fi efectuată înainte de 30 (treizeci) de zile şi a căror valoare reală depinde de fluctuaţiile de pe piaţă pe care Vânzătorul nu le poate controla;

* contractele în cazul cărora Cumpărătorul a solicitat în mod special Vânzătorului să se deplaseze la domiciliul său pentru a efectua lucrări urgente de reparaţie sau de întreţinere. Dacă, cu ocazia unei astfel de vizite, Vânzătorul prestează alte servicii în afara celor solicitate în mod expres de Cumparator sau furnizează alte Bunuri decât piesele de schimb indispensabile pentru executarea lucrărilor de întreţinere sau de reparaţie, dreptul de retragere se aplică respectivelor Servicii sau Bunuri suplimentare;

* furnizarea de înregistrări audio sau video sigilate sau de programe informatice sigilate care au fost desigilate după livrare;

* furnizarea de ziare, periodice şi reviste, cu excepţia contractelor de abonament pentru furnizarea de astfel de publicaţii;

* furnizarea de conţinut digital care nu este livrat pe un suport material, dacă prestarea a început cu acordul prealabil expres al Cumpărătorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere.

 

Pentru aceste tipuri de produse nu există un drept de retragere conform art. 16 din OUG 34/2014.

 ***************************************************************************

 

 FORMULAR RETURNARE PRODUSE

 

Către:

 

S.C. KRAFTADVERTISING SRL, CUI RO 19247762, NR. REG. COM. J13/3605/2006

 

Adresa: Constanța Str. Caraiman Nr.1

 

Email: office@alimentaraonline.com

 

Telefon contact: 0040723575569

 

Vă informez prin prezenta cu privire la retragerea mea din contractul referitor la vînzarea următoarelor produse:

 

 

 

 

 

Motivul returnării fiind (opțional):

 

 

 

 

 

Comandate la data:                                                             Primite la data:

 

 

 

 

 

Pentru returnarea contravalorii produselor achitate, găsiți mai  jos informațiile financiare:

 

 

 

 

 

Banca:

 

 

 

Contul:

 

 

 

Numele și Prenumele:

 

 

 

Număr de telefon:

 

 

 

E-mail:

 

 

 

Data:

 

 

 

Semnătura:

 

 

 

Copyright © 2018 AlimentaraOnline.com

Tel: 0731.83.35.65     *****     0771.08.64.25     *****     0723.57.55.69