Cosul de cumparaturi
Categorii de produse
PRODUSE ALIMENTARE

* CIF Detergent pentru Gresie si Faianta Ocean 1L


pret
10,71 Lei 6,90 Lei

* Cafea Boabe LAVAZZA Crema & Aroma 1Kg


pret
81,75 Lei 53,96 Lei


Condimente pt. Cartofi VEGETA 20g


pret
2,62 Lei

7UP Limonada 6x500ml


pret
21,80 Lei

Aria de livrare

Creare cont

Legislatia din Romania prevede ca in momentul facturarii spre persoane fizice specificarea CNP-ului clientului este obligatorie. Fara acesta informatie facturarea spre persoane fizice nu este posibila.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

KRAFTADVERTISING SRL este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 20806

 

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice SC KRAFTADVERTISING SRL are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Colectarea datelor se realizeaza in vederea obtinerii unui cont de client care va ofera posibilitatea accesarii serviciilor oferite de alimentaraonline.com.
Furnizarea datelor este obligatorie. In lipsa acestora comenzile nu pot fi onorate.
Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre SC KRAFTADVERTISING SRL si nu vor fi comunicate unor terti, cu exceptia cazurilor in care livrarea se efectueaza printr-o firma de curierat..
Daca doriti sa primiti informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de SC KRAFTADVERTISING SRL va rugam sa bifati casuta de abonare la newsletter.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere transmisa prin e-mail la adresa office@alimentaraonline.com. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil.

Copyright © 2018 AlimentaraOnline.com

Tel: 0731.83.35.65     *****     0771.08.64.25     *****     0723.57.55.69